Львівські лікарні закуплять обладнання та препарати

1471 0
Кошти зекономили завдяки проведенню закупівель у системі ProZorro.
фото: dp.ridna.ua

фото: dp.ridna.ua

Обладнання та медпрепарати на загальну суму 2,6 млн грн закуплять для двох львівських лікарень у рамках обласної програми боротьби з онкологічними захворюваннями. Йдеться про Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр та Львівський державний онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр.

«У межах Програми передбачено кошти на придбання комп’ютерної техніки, хіміотерапевтичних препаратів, вакцини для профілактики раку шийки матки», - зазначила директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак.

Кошти зекономили за рахунок проведення торгів у системі електронних державних закупівель ProZorro, відтак їх перерозподілили на рівні області, як того вимагає бюджетне законодавство, інформує прес-служба Львівської ОДА.

За даними обласної адміністрації, 220 тис грн зекономлених коштів передадуть Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центру для закупівлі біохімічного аналізатора.

Крім того, Львівський державний онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр за рахунок зекономлених коштів по закупівлі рентген-трубки  планує придбати радіотерапевтичні джерела для контактної променевої терапії онкохворих на суму 800 тис грн, портативну гамакамеру – 405 тис грн та  хіміотерапевтичні препарати на 1 млн 206 тис грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!