Львівські лучники здобули три золоті медалі на чемпіонаті Європи серед юніорів

1865 0
Лучники зі Львова вибороли найбільшу кількість нагород у збірній команді України.
Фото управління молоді та спорту ЛМР

Фото управління молоді та спорту ЛМР

На чемпіонаті Європи зі стрільби з лука серед юніорів та кадетів лучники зі Львова здобули три золоті та дві срібні медалі, повідомляє управління молоді та спорту ЛМР.

З 26 червня по 1 липня в місті Патра (Греція) тривав чемпіонат Європи серед кадетів та юніорів. У змаганнях приймали участь 350 лучників з 40 країн Європи.

Троє лучників зі Львова вибороли золоті та срібні медалі:

Жанна Наумова (тренер С. О. Колядинцева) – золота медаль у складі юніорської команди, срібна медаль в особистій першості та ще одна срібна медаль у складі команди МІКС (разом з Микитою Кравчуком з Харкова);

Олександр Панциру (тренер С. О. Колядинцева) – золота медаль особисто серед кадетів та четверте місце у складі команди МІКС (разом з Орисею Дідич);

Орися Дідич (тренер О. Алексієнко) – золота медаль особисто серед кадеток, четверте місце у складі команди кадеток та четверте місце у складі команди МІКС (разом з Олександром Панциру).

В загальному підсумку українські лучники посіли третє місце з трьома золотими та срібними нагородами. У дивізіоні «лук олімпійський» з 12 членів команди вісім були лучниками з Львівщини.

Нагадаємо, двоє львів’ян у складі збірної команди юніорів здобули три медалі на Кубку світу серед юніорів.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!