Політична реклама

Львівські маршрутки матимуть кінцеві зупинки ближче до центру, - Жук

1308 0
Відповідно до звернень мешканців Львова, деякі маршрути нової транспортної мережі скорегують. Про це сьогодні, 17 січня, під час брифінгу повідомив начальник управління транспорту Львівської міської ради Микола Жук. Зміни наберуть чинності у суботу, 21 січня. Серед них - продовження маршрутів до центру міста, забезпечення сполучення Нового Львова із центром міста тощо.

«Багато звернень було про продовження маршрутів до центру. Тому я розумію, що львів’яни не готові їздити в різні точки, вони хочуть їздити в центр», - зазначив начальник управління транспорту ЛМР Микола Жук.

Він повідомив, що будуть скоректовані певні об’їзди центральної частини, щоб зменшити час курсування автобусів, в деяких маршрутах кінцеві зупинки наближені до центру.

«Частково забезпечений район Нового Львова, який не мав сполучення до центру. Маршрути з Винник коректуються до пл. Митної по вул. Винниченка з розворотом на вул. Лисенка. Є скоректовані маршрути по пр. Чорновола, які будуть частково дублюють тролейбус, бо тролейбусний маршрут є заповнений, хоч працює з малим інтервалом руху. Враховані інші напрямки, стосовно яких були звернення громадян», - повідомив начальник управління транспорту ЛМР Микола Жук.

Окрім того, як заявив М.Жук, в планах міської ради продовжити рух радіальних маршрутів до півночі. Зараз радіальні маршрути курсують до 23.00. 

Нагадаємо, 16 та 17  січня тривала спільна нарада управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради з перевізниками та представниками громадських організацій щодо змін у нову транспортну мережу. Читачі "Твого міста" залишили 29 пропозицій та скарг щодо нової транспортної мережі Львова, які ми надіслали у міську раду . 

ТЕГИ: транспорт

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!