Львівські медики лікують донеччанина, який отримав важкі опіки, рятуючи безхатьків

7677 0
30-річний Євген з Донеччини витягнув із вогню двох людей.
Фото: пресслужба ЛМР

Фото: пресслужба ЛМР

На лікування до Львова потрапив 30-річний Євгена із Дружківки, що на Донеччині, який отримав важкі опіки, рятуючи безхатьків у пожежі, повідомяє ЛМР.

Читайте також: Дівчинка з простреленими колінами, яка вивезла людей з Попасної, може отримати нагороду за героїзм

1 березня Євген із друзями, проходячи повз, побачив, що горить приміщення, в якому перебували безхатченки. Чоловік одразу поспішив на допомогу та витягнув із вогню двох людей. Коли рятував третього, сам упав у полум’я.

Спочатку чоловіка лікували у Краматорську та Дніпрі, а тепер у Львові.

«Нас відправили в Краматорськ, в опікове відділення, де ми пролежали місяць, а потім евакуювали у Дніпро. Син отримав дуже важкі опіки, тиждень тому йому зробили операцію. Під час пожежі ніхто не постраждав, лише він», – каже мама Євгена 49-річна Ірина.

Читайте також: До Львова прибув медичний дрон, здатний перевозити ліки та кров у важкодоступні зони

 

На Євгена очікує ще декілька етапів лікування, адже первинну пересадку шкіри йому зробили в Дніпрі. Під час пожежі він отримав опіки нижніх кінцівок. Зараз його стан – середньої важкості.

Нагадаємо, що у четвер, 5 травня, до Львова доправили евакуаційним потягом 15 поранених українців з Бахмута. Серед них була 15-річна дівчинка, що їхала з простреленими колінами 30 кілометрів. Вона сказала, що їхала автівкою іще з трьома чоловіками та жінкою, але чоловіки через поранення не могли сісти за кермо, тому вирішила зробити це сама.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!