Львівські медики прооперували 11-річну дівчинку, яка вдихнула цвях

1074 0
Операція пройшла без ускладнень.

21 листопада хірурги Львівської обласної дитячої лікарні ОХМАТДИТ прооперували 11-річну дівчину з Жидачівського району, яка вдихнула канцелярський цвях, про це йдеться у повідомленні на Фейсбук-сторінці медзакладу.

«Дівчата жартували, аж доки одна з них випадково не  вдихнула канцелярський цвях. Дівчинка почала кашляти, батьки відвезли її до найближчої лікарні, однак там їй не змогли допомогти. Звідти швидка доставила дитину в ОХМАТДИТ», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Шпильки, кульчики і навіть ложка. Що ковтають наші діти. Фото

Цвях застряг у бронхах, дитину терміново прооперували.Оперував дитину дитячий хірург Олександр Колодій.

«З правого проміжного бронха дитини ми дістали канцелярський цвях з пластмасовою частиною і гострим вістрям. То було непросто, адже пластмасова частина цвяха повністю перекрила бронх так, що нижня доля правої легені майже не функціонувала», – розповів лікар.

Із дівчиною усе гаразд, вона уже вдома. 

Нагадаємо, Тvoemisto.tv уже писало, що робити батькам, якщо дитина проковтнула сторонній предмет.

 

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!