Львівські музеї хочуть зробити цікавішими для відвідувачів

1775 0
Щоб підвищити рівень привабливості музеїв Львова та зробити їх популярнішими, у рамках соціальної ініціативи Інституту міста реалізовують проект «Нове життя музеїв».
Фото: ua.tribuna.com

Фото: ua.tribuna.com

Першим етапом проекту є проведення соціологічного дослідження, яке допоможе визначити основні проблеми львівських музеїв, повідомив tvoemisto.tv аналітик Інституту міста Яніс Сінайко. 

Серед львів’ян, які відвідують музеї, проводять опитування про якість сервісу та привабливість цих закладів. На основі цього намагаються окреслити основні проблеми.   

Результати опитування, за словами Яніса Сінайка, планують оприлюднити у першій половині вересня. Після цього проблеми обговорять на засіданні робочої групи, в яку входитимуть також працівники музеїв.

Оцінюватимуть привабливість усіх музеїв міста, окрім музеїв окремих установ, таких як, наприклад,  університети, зазначив аналітик Інституту міста.

Також раніше, як повідомляло tvoemisto.tv, у рамках проекту студенти-іноземці відвідували місцеві музеї і назвали їх основні незручності та недоліки. Серед головних недоліків учасники виділили брак інформаційних вказівників, відсутність перекладу експозицій, неадаптованість для людей з особливими потребами та відсутність Wi-Fi. На прикладі досвіду своїх країн студенти запропонували варіанти вирішення цих проблем.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!