Львівські митники затримали на кордоні з Польщею контрабанду силіконових імплантів

1893 0
Товар вилучили і оцінюють їхню вартість.
Фото: Галицька митниця

Фото: Галицька митниця

Працівники Галицької митниці виявили на кордоні з Польщею на території Львівщини контрабанду силікованих імплантів молочної залози. Про це повідомляє пресслужба Галицької митниці.

Усього ідеться про вісім імплантів.

«У двох випадках їх переміщували смугою руху «зелений коридор». Під час митного контролю встановлено, що особи переміщуються повторно упродовж 24 годин. Тож у митників були підстави додатково оглянути авто», – ідеться в повідомленні.

Читайте також: Львівські митники знайшли деталі до вертольоту у жіночій сумочці. Фото

Після поглибленого огляду автомобілів митники виявили в одному випадки три, а в іншому п’ять силіконових імплантів. Це, кажуть у Галицькій митниці, відповідно до ч.1 ст. 374 МКУ перевищує неоподатковувану норму переміщення через митний кордон України.

За цими фактами складено протоколи про порушення митних правил за ознаками ст. 471 Митного кодексу України. Товари вилучено, їх вартість встановлюється. Справи скерують до суду.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!