Львівські нардепи потрапили під російські санкції

1793 0
Найбільше під санкції потрапило депутатів від «Голосу».
ілюстративне фото: ТСН

ілюстративне фото: ТСН

Росія розширила список осіб, щодо яких вводить санкції. До переліку додали 41 нардепа. Про це повідомили на офіційному інтернет-порталі правової інформації Росії.

Щодо цих депутатів Росія ввела спеціальні економічні заходи. Зокрема до переліку потрапили нардепи від «Європейської солідарності» Петро Порошенко, Ахтем Чийгоз, львів’янка Софія Федина, колишній голова ЛОДА Олег Синютка, від «Голосу» – Святослав Вакарчук, який на початку літа склав мандат,  Кіра Рудик, Сергій Рахманін, Ярослав Юрчишин, львів’янин Роман Лозинський, від «Батьківщини» – Валентин Наливайченко, Сергій Тарута та інші.

Найбільше під санкції потрапило депутатів від «Голосу» (17), 11 від «Батьківщини», 9 від «ЄС», четверо позафракційних і двоє від групи «Довіра».

Додамо, що Росія уже не вперше вводить економічні обмеження щодо уродженців Львівщини, зокрема у 2018 році під санкції потрапили 23 вихідців із області.

Санкції Росії передбачають блокування (замороження) безготівкових коштів, власності на території РФ та електронних цінних паперів. Окрім того, санкції забороняють переведення коштів за межі Росії.

Нагадаємо, що з весни 2014 року Росія веде воєнні дії на території східної частини України, а також незаконно анексувала півострів Крим.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!