Львівські оркестри привітали медиків із професійним святом. Відео

1973 0
День медика відзначатимуть 20 червня.
Фото: Національний театр ім. Марії Заньковецької

Фото: Національний театр ім. Марії Заньковецької

Сьогодні, 18 червня, військовий оркестр Львівської національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного привітав медиків Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова.

Музичний подарунок від військового оркестру медикам присвятили з нагоди їхнього професійного свята – Дня медика, який відзначатимуть цієї неділі, 20 червня.

Учора, 17 червня, концерт-вітання для медиків швидкої з нагоди професійного свята провели оркестру Національного театру ім. Марії Заньковецької під орудою Богдана Мочурада та військовий оркестр Західного територіального управління Національної гвардії України під керівництвом військового диригента Романа Вовка.

Музичні привітання від дитячого оркестру «Львівські фанфари» та оркестру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного сьогодні також зазвучать й для медиків інших львівських закладів, зокрема, 5-тої міської клінічної лікарні, Пологового будинку №1, 1-шої міської клінічної лікарні, 8-мої міської лікарні та Львівської міської дитячої лікарні.

Фото і відео Лікарні швидкої допомоги


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!