Львівські параатлети вибороли три медалі чемпіонату Європи

1058 0
Першим серед представників Львівщини медаль виборов Заслужений майстер спорту Роман Павлик.
фото: лода

фото: лода

У Польщі триває чемпіонат Європи з легкої атлетики серед спортсменів з інвалідністю. У складі національної паралімпійської збірної за медалі та за право брати участь у Паралімпійських Іграх у Токіо борються й львівські атлети.

Як повідомляють в управління молоді і спорту Львівської ОДА, першим серед представників Львівщини медаль виборов Заслужений майстер спорту Роман Павлик. Він став бронзовим призером на дистанції 100 метрів, а також виборов ще одну медаль – срібло у стрибках у довжину.

Читайте також: Де у Львові навчитися верхової їзди. 4 адреси

Майстер спорту України міжнародного класу Орися Ільчина виборола бронзу у метанні диску.

Додамо, що спортсмени займаються легкою атлетикою у Львівському обласному регіональному центрі «Інваспорт». Роман Павлик – один з найтитулованіших спортсменів центру, він чотириразовий Паралімпійський чемпіон 2008 та 2012 років, срібний та бронзовий призер 2008 та 2012 років. Орися Ільчина – дворазова учасниця Паралімпійських Ігор, бронзова призерка чемпіонату світу 2015 року, дворазова чемпіонка (диск, ядро) міжнародного турніру 2016 року.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!