Львівські паралімпійці-фехтувальники здобули золото та срібло на Кубку світу

1069 0
Львів’янка Наталя Морквич здобула золоту медаль, а ще двоє львівських паралімпійців здобули срібло.
Фото: НОК

Фото: НОК

Львів’янка Наталя Морквич здобула золоту медаль на Кубку світу із фехтування на візках на рапірі. Він відбувається у Польщі, у Варшаві. Ще двоє львівських паралімпійців здобули срібло. Про це інформує відділення НОК України у Львівській області.

«У Варшаві, триває Кубок світу з фехтування на візках, участь у якому беруть 145 спортсменів з 19 країн світу. Україну представляють 15 атлетів. За два змагальні дні, 8-9 липня, українці вже здобули 10 медалей: 4 золоті, 3 срібні і 3 бронзові. Відзначились успішними виступами львівські спортсмени. Так, Наталія Морквич виграла золоту медаль у жіночій рапірі в категорії А. Також «срібло» здобули Андрій Демчук (чоловіча рапіра, категорія А) та Антон Дацко (чоловіча рапіра, категорія В)», – йдеться у повідомленні.

Додамо, що у паралімпійському спорті Наталя Морквич опинилась через аварію у 2007 році. Вона отримала сотні нагород з українських та міжнародних змагань, а також є  багаторазовою призеркою Кубку світу з фехтування на візках, чемпіонкою та призеркою Європи і Світу. Андрій Демчук та Антон Дацко, також є багаторазовими призерами і переможцями різних міжнародних змагань.

Нагадаємо, що 5-6 липня також у Варшаві українські паралімпійці, збірна команда України з фехтування на візках, здобули три золоті та одну срібну нагороди і посіли перше командне місце у світі. Зокрема, золоту медаль у складі чоловічої шабельної команди виборов Андрій Демчук (категорія А) та Антон Дацко (категорія В), а Анаталія Морквич стала срібною медалісткою у складі жіночої шабельної команди.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!