Львівські патрульні показали, як BMW в’їхало в зупинку біля Forum Lviv. Відео

3548 1
Стан постраждалої від удару дівчини середньої важкості.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Вчора, 19 січня, водій BMW в’їхав у зупинку громадського транспорту на перехресті Куліша – Чорновола. Від удару 24-річна отримала травми і потрапила у лікарню.

Як повідомили у патрульній поліції Львівщини, торік цього водія 13 разів притягували до адмінвідповідальності. Йому неодноразово виписували постанови за вчинення аварій. У січні торік його затримали за кермом п’яним, а в лютому Галицький районний суд позбавив його права водити авто й оштрафував на 10,2 тис. грн. Із того часу йому виписали кілька протоколів за кермування без документів.

У дівчини, на яку водій наїхав на зупинці на Куліша, діагностували забої та закриту черепно-мозкову травму. Як уточнили Tvoemisto.tv медики, стан дівчини середньої важкості.


Читайте також:
20 Січня, 2020 15:56
Рома там зупинка "тимчасова", потрібно повернути старе розташування зупинки, а це місце на самому повороті...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!