Львівські патрульні вперше застосували зброю

1812 0
Сьогодні вночі, з 7 на 8 грудня, під час оформлення дорожньо-транспортної пригоди на одній із вулиць львівська поліція вперше застосувала зброю. Про це інформує facebook-сторінка «Патрульна поліція Львова».
фото: strichka.com

фото: strichka.com

«Під час оформлення ДТП на вулиці Панаса Мирного, до патрульних підбігли люди і повідомили, що невідомий чоловік погрожує перехожим пістолетом. Патрульні відреагували, одразу викликали підмогу», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Хто очолив поліцію Львова? Три факти про нового керівника

На прохання патрульних кинути зброю, чоловік не відреагував, почав ображати правоохоронців лайливими словами. Патрульна поліція здійснила попереджувальний вистріл у повітря. «Однак і це не подіяло. Напарник відволік увагу чоловіка, патрульний збив з ніг особу та обеззброїв», – зазначають у повідомленні.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!