Львівські патрульні вилучили авто у п’яного водія

1711 0
Свідоцтво про реєстрацію автомобіля мало ознаки підробки.
фото: ogo.ua

фото: ogo.ua

Сьогодні вночі, 6 березня, львівські патрульні зупинили автомобіль Mercedes-Benz за порушення правил дорожнього руху. Тест на алкогольне сп’яніння водія показав результат 0.89 проміле. Згодом слідчий вилучив в нього автомобіль через документи з ознакою підробки. Про це йдеться в повідомленні Патрульної поліції Львівської області на сторінці у Facebook.

«Під час перевірки транспортного засобу в базі даних патрульні встановили, що номерний знак даного автомобіля Mercedes-Benz знято з реєстрації. Крім цього свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу мало ознаки підробки», – йдеться в повідомленні.

Патрульні викликали на місце події слідчого, який вилучив документи і ключі від автомобіля. Згодом транспортний засіб доставили до Галицького відділу поліції. Справу розглядають слідчі.

Читайте також: Водії плутають демократію з анархією. Як зробити дороги Львова безпечними

Нагадаємо, що в місті триває кампанія «Безпечні дороги», спрямована на покращення ситуації з безпекою руху. #безпечні дороги – соціально-інформаційний проект медіа-хабу «Твоє Місто» за участі соціальної ініціативи УГКЦ «Хтось не зробить» та Патрульної поліції Львівщини, спрямований на покращення ситуації з безпекою руху в місті Львові.

Заходи, що реалізовуються в межах проекту – серія публічних дискусій про виклики та проблеми в дотриманні правил дорожнього руху, просвітницька кампанія в медіа, соціологічні дослідження, покращення інфраструктури міста, популяризація світловідбивних елементів, навчання школярів основам безпеки руху в школах Львова; тренінги та семінари з батьками учнів; соціальна візуальна реклама та пам’ятки, співпраця з храмами міста, інше.

Партнери кампанії –  група автомобільних компаній AriaGroup (офіційний дилер BMW, Volkswagen, Nissan, Honda, Seat), мережа магазинів Вухо.ком, LvivInternationalRotaryClub, радіо Львівська Хвиля.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!