Львівські патрульні зупинили за ніч 12 нетверезих водіїв

2499 0
Один із них намагався дати поліцейським хабар і влаштував бійку.
фото: ogo.ua

фото: ogo.ua

За минулу ніч патрульні у Львові склали 12 протоколів на водіїв за керування в нетверезому стані. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівської області.

Читайте також: Нічні пси. Репортаж з полювання на водіїв-пияків у Львові

Одному із зупинених патрульними водіїв загрожує не лише адміністративна, а й кримінальна відповідальність – він намагався дати поліцейським хабар, а потім вдарив патрульного.

51-річний чоловік, розповідають в патрульній поліції Львівської області, скоїв ДТП без потерпілих на перехресті вулиць Любінська і Петлюри учора, 10 серпня, близько 22:00. Він збив дорожній знак та наїхав на острівець безпеки.

«Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Поводив себе агресивно, виражався нецензурною лексикою, вів себе зухвало, на зауваження не реагував не виконував законні вимоги працівників поліції і справляв природні потреби в громадському місці. Під кермом у нього лежали порожні пляшки з-під алкоголю і шашка таксі», – кажуть патрульні.

Від перевірки на стан сп’яніння водій відмовився. На нього оформили протоколи за керування в нетверезому стані, за скоєну ДТП, за дрібне хуліганство та винесли постанову за появу у громадському місці в нетверезому стані.

Читайте також: Водія львівської маршрутки, який перевозив пасажирів нетверезим, звільнили з роботи

«Під час завершення оформлення адмінматеріалів чоловік підійшов до патрульних і попросив нічого на нього не оформляти, а коли зрозумів, що вже пізно, то запропонував знищити або загубити їх. Поліцейські повідомили про неприпустимість таких дій і раптом порушник поклав дві купюри по 200 гривень на переднє сидіння. На місце події одразу викликали слідчо-оперативну групу Залізничного відділу поліції. В присутності свідків слідчий вилучив гроші», – ідеться в повідомленні.

Чоловіка затримали і привезли у відділок, звідки він намагався втекти і вдарив поліцейського ногою. Тепер йому загрожує не лише адміністративна відповідальність, а й кримінальна – за спробу дачі неправомірної вигоди працівникам поліції та опір. Автомобіль порушника евакуювали на арештмайданчик.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!