Львівські підприємці передали медикам 10 тисяч захисних костюмів

1265 0
Наступного тижня планують поставити ще 10 000 захисних костюмів.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Компанії «Еко-Оптіма» та «Західнадрасервіс» закупили районним лікарням Львівщини близько 10 тисяч індивідуальних засобів захисту.

«Сьогодні ми передаємо медзакладам області 6000 одноразових та 1400 багаторазових комплектів захисних костюмів, 1000 респіраторів і 1000 захисних масок багаторазового використання», – каже керівник групи компаній Зіновій Козицький, який є батьком голови ЛОДА Максима Козицького.

Наступного тижня планують поставити ще 10 000 захисних костюмів. Їх передадуть зокрема Стрийській та Стебницькій центральним міським лікарням.

«Стебницька міська лікарня, яка є другою лінією, готова забезпечити медичну допомогу населенню – окрім Стебника і Дрогобича, ми надаємо допомогу мешканцям Борислава, Трускавця. Ми розширили можливості кисневої станції, встановили понад 100 додаткових точок доступу до кисню, змогли укомплектувати ці точки перехідниками та екранами і можемо прийняти до 200 пацієнтів із коронавірусом», – сказав керівник відділу охорони здоров’я Дрогобича Володимир Чуба.

Додамо, що львівські підприємці пожертвували понад 40 млн грн на обладнання для міських лікарень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!