Львівські пластуни передали місту Вифлеємський вогонь миру. Фото

878 0
Пластуни отримали вогонь вчора одночасно від польських та словацьких скаутів і сьогодні передали його громаді міста.
фото: роман балук/лмр

фото: роман балук/лмр

Представники осередку Пласту у Львові передали місту Вифлеємський вогонь миру. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

«Зазвичай, ми приходимо сюди з хорошими, гарними новинами про те, що найвеличніше християнське свято Різдво скоро прийде до наших домівок. Але сьогодні мусимо починати із сумного – зараз в Івано-Франківську прощаються з головою місцевого осередку Пласту, який загинув на війні. Він став 20 пластуном, який віддав життя, захищаючи Україну. Наші захисники гинуть за цінності цього Вифлеємського вогню. Цей вогонь символізує мир, любов та добро, і ці люди борються, щоб повернути мир, любов та добро в усі українські домівки», – каже Ярослав Булишин, голова осередку Пласту у Львові.

Читайте також: У Львові розпочали новий пластовий рік. Фото

Пластуни отримали вогонь вчора одночасно від польських та словацьких скаутів і сьогодні передали його громаді міста.

Додамо, що в Україні з 1999 року Вогонь, що символізує мир, любов та добро, і символічно об'єднує всіх українців, поширюють пластуни − українські скаути. Щороку Вифлеємським вогонь миру передають громадам міст, лікарням, школам, сиротинцям, державним установам по всій Україні. Цьогоріч львівським пластунам передали вогонь друзі харцери (члени скаутського руху у Польщі). 





Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!