У Львові розпочали новий пластовий рік. Фото

1308 0
1365 учасників осередків Пласту на Львівщині зібралися на відкриття нового року.
Фото: Пласт

Фото: Пласт

17-18 вересня у пластунів зі Львова та обласних осередків відбулося традиційне щорічне підбиття підсумків таборового літа, відзначення волонтерів та відкриття нового пластового року. Про це повідомили у пресслужбі організації.

Читайте також: Львівський осередок Пласту відкрив вишкільний центр у Винниках. Фото

Для проведення заходу львівські пластуни об’єдналися із членами Пласту львівської округи (окремих пластових осередків в області у Стрию, Старому Самборі, Дрогобичі, Сокалі, Червонограді, Буську, Золочеві та ін.). Загалом захід об’єднав молодь з 28-ми пластових осередків та зібрав 1365 учасників. Пластуни зустрічались у різних локаціях Львова упродовж двох днів.

Читайте також: У Львові обрали нового голову Пласту

Організатори зазначають, що підготували окремі елементи програми для всіх вікових категорій (уладів) пластунів – пташат, новацтва, юнацтва та дорослих волонтерів. Розважальний формат поєднали з обов’язковою офіційною частиною співання гімну та молитви, відзначення досягнень пластунів у Пласті та поза ним та подяк волонтерам. Також відзначили пластунів, які долучились до створення Штабу Пласту у Львові та з початком великої війни активно допомагали у забезпеченні гуманітарною допомогою українських військових та цивільних.

З цього тижня учасники львівського Пласту розпочнуть регулярні пластові заняття.

Нагадаємо, торік у жовтні у Львові обрали нового голову осередку Пласту на період 2022-2023 років. Ним став Ярослав Булишин. 

Юлія Осим

Фото Пласту

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!