Львівські пластуни втретє проведуть табір для дітей воїнів АТО

2147 0
Із 20 по 27 січня львівські пластуни проведуть тиждень у с. Славське, організовуючи табір «Зимова казка» для дітей, чий батько загинув на російсько-українській війні. Щоб подарувати дітворі увагу, позитивні емоції та цікаві розваги на зимових канікулах, дівчата з пластового куреня «Спартанки» втретє готують подібне дійство. На дітей чекають активітети, щоденні ігри та незабутня легенда, – інформують організатори.
фото: infokava.com

фото: infokava.com

У заході візьмуть участь 35 дітей з десяти областей. Легенда цьогорічного зимового табору – мандрівка станціями Полярним експресом (на основі дитячого мультфільму «Полярний експрес») . Пластунки організували перебування дітей на таборі «Зимова казка» абсолютно безкоштовним завдяки фінансуванню та спонсорам.

Варто зазначити, що пластовий курінь «Спартанки» організовує уже третій раз табори для дітей воїнів АТО. «Ми хочемо показати цим діткам, що їх доля небайдужа всій Україні, і що про подвиг їх батьків ніхто ніколи не забуде. Сподіваємось, що діти гарно проведуть час і знайдуть собі багато друзів з різних кутків України» - каже організатор акції старша пластунка Зоряна Яремко.

Координатор табору – Анастасія Слюсаренко, +38 (093) 709 46 13.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!