Львівські поліцейські допомогли жінці, в якої почалися перейми в дорозі. Деталі

3897 1
На днях львівські поліцейські допомогли добратися до пологового будинку жінці, в якої почалися перейми в дорозі.
фото: Tvoemisto.tv

фото: Tvoemisto.tv

Про це на своїй сторінці в соціальні мережі розповів батько немовляти Віталій Фриз.

«Окреме і Величезне Дякую - Львівській Поліції, яка пересадила дружину у свій службовий автомобіль і довезла до Пологового Будинку, допомогли занести сумки, молодці, адже їхав з Дрогобича, Львів зустрів пробками, перейми тривали уже четверту годину, Дякую Вам!!! Країна дійсно змінюється, безкорисно і для людей! Одне питання задали дружині поліцейські - Хто буде, Хлопчик чи Дівчинка, коли я ще десь далеко плентався у пробках!», – написав Віталій Фриз.

Окреме і Величезне Дякую - Львівській Поліції, яка пересадила дружину у свій службовий автомобіль і довезла до Пологовог...

Posted by Vitaliy Fryz on 4 грудня 2015 р.

 

Згодом у львівській поліції підтвердили цей факт, назвавши і імена патрульних, які допомогли жінці – Андрій Галущак та Руслан Бойко.

Молода жінка ж народила хлопчика. Батьки вирішили назвати немовля Матвієм.

Нагадаємо, 20 вересня у Львові зранку почався дощ, який згодом переріс у зливу. Дренажні системи не завжди справлялися з потоками води, тож невдовзі значна частина доріг була повністю залита дощовими потоками. Через це на вул. Сахарова маршрутка застрягла посеред затопленої вулиці. До порятунку людей, які через негоду не змогли самостійно покинути громадський транспорт долучилась поліція міста. Екіпаж №302 3-ого батальйону 3-ої роти Віталій Сушко та Назар Мончук виносили на руках жінок та дітей з маршрутки, яка застрягла посеред затопленої вулиці Сахарова. Львів’янин зафіксував на відео, як нові патрульні виносили на руках жінок та дітей із маршуртки.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
30 Червня, 2017 21:54
RAHEL COHRAN Привіт.
Я пан Рахель, кредитор приватної позики, який надає кредити фізичним особам, комерційним фірмам, страхуванню тощо. У вас виникли будь-які фінансові труднощі або вам потрібен кредит для інвестування, або вам потрібен кредит, щоб не платити рахунки за вашим запитом. Ми тут, щоб усунути всі ваші фінансові проблеми у минулому. Ми пропонуємо всі види кредитів у будь-якій валюті номіналом 2% без попередньої оплати. Я хочу використовувати цей чудовий носій, щоб повідомити вас, що ми готові допомогти вам у будь-якому кредиті, щоб вирішити цю проблему. Якщо Так, поверніться зараз за допомогою електронної пошти ([email protected]) для отримання додаткової інформації, ВИ дуже дбайливо.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!