Львівські поліцейські отримають 30 нових планшетів

2595 0
Планшети закуплять на 144 тис. гривень.
фото: euam-ukraine.eu

фото: euam-ukraine.eu

В системі публічних закупівель Prozorro опублікували результати договору між комунальним підприємством «Адміністративно-технічне управління» та ТОВ «Прозорі технології». За умовами договору, для львівських поліцейських закуплять 30 планшетів разом із автомобільними зарядними пристроями та протиударними чохлами-підставками.

Загальна сума закупівлі – 144 тис. грн. Зокрема, поліцейські отримають планшети марки SumsungT231 Galaxy Tab 4.

Читайте також: ДТП та припарковані авто затримали електротранспорт Львова майже на 100 годин

Як розповіла для Tvoemisto.tv речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій, за допомогою планшетів патрульні отримують завдання, звітують про прибуття на виклик, вносять електронні постанови та заходять в базу, щоб отримати інформацію про правопорушників.

За словами речниці патрульної поліції, планшети часто виходять з ладу або розбиваються в процесі переслідування правопорушників.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!