У Львові шукають мотоцикліста, який збив пішохода і втік з місця ДТП

1852 0
Поліція просить очевидців допомогти знайти винуватця ДТП.
фото: xn--c1aid4a5e.xn--p1ai

фото: xn--c1aid4a5e.xn--p1ai

Учора на перехресті вулиць Стрийської-Володимира Великого у Львові мотоцикліст збив жінку-пішохода та втік з місця події. Про це йдеться на сторінці у Facebook ГУ Нацполіції у Львівській області.

Лікар одного з травмпунктів повідомив у Франківський відділ поліції про те, що до них доставили 61-річну львів’янку із «закритим переломом ключиці та забоями тіла».

Як встановили правоохоронці, що травми жінка отримала внаслідок наїзду на неї мотоцикла, що стався приблизно о 8-й ранку. Водій транспортного засобу з місця ДТП утік.

Читайте також: Я – на головній! Чому Львів у п’ятірці міст за кількістю аварій в Україні

У Нацполіції проводять слідчі дії та намагаються встановити особу мотоцикліста-втікача та місцезнаходження мотоцикла. Правоохоронці закликають усіх, хто став очевидцем ДТП, або може допомогти встановити особу водія та знайти мотоцикл, яким скоїли наїзд, звернутися на оперативну лінію 102. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!