Львівські поліцейські взяли участь у флешмобі на підтримку ветеранів АТО. Відео

2130 0
Міжнародний флешмоб #22PushupChallenge запустили в Україні, щоб привернути увагу до проблем бійців, які повернулися зі Сходу й мусять боротися з посттравматичним синдромом. Львів'яни перейняли естафету й висловили повагу до тих, хто захищав Україну в АТО ціною власного здоров'я і спокою.
фото: kolo.poltava.ua

фото: kolo.poltava.ua

Ідея належить американцям:  у липні 2015-го року Департамент США у справах ветеранів оприлюднив звіт про кількість самогубств і з‘ясувалося, що 22 ветерани щодня вчиняли самогубство, а за 2014 рік своє життя обірвали 7 403 особи. Пізніше цифру уточнили й знизили до 20, однак перше шокуюче число залишилося в пам'яті людей.  "І саме через це, щоб привернути увагу суспільства запровадили флешмоб, умовою якого було віджимання 22 рази впродовж 22 днів", - пояснюють на сторінці Патрульної поліції Львова.

За хештегом  #22PushupChallenge у соціальних мережах можна знайти чимало цікавих відео: люди з різних країн об'єдналися в бажанні висловити повагу ветеранам і підтримати тих, кому тепер нелегко жити з військовим минулим. В Україні проблема є актуальною й болючою, тому флешмоб отримав тут нове дихання.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!