Львівські проекти та архітектори отримали нагороди від Спілки архітекторів

2993 0
Загалом на конкурс подали 137 робіт.
фото: Петро Ткачишин

фото: Петро Ткачишин

4 липня відбулася церемонія вручення нагород за найкращі реалізовані та спроектовані проекти від Спілки архітекторів України. Про це повідомляють на сайті НСАУ.

Читайте також: Необхідний урбанізм. Чому знати про містобудування не право, а обов’язок мешканців

Загалом на конкурс подали 137 робіт. Низка львівських архітекторів привезли з конкурсу нагороди у номінаціях містобудування, будівлі, комплекси та споруди, багатоповерхові житлові будинки, ландшафтна архітектура та інтер’єр. 

У номінації «Містобудування» дипломом відзначили проект комплексу «Містечко Підзамче – Новий форт» на вулиці Волинській від архітекторів Володимира Юсипчука, Віталія Квича та Олександра Беценка. Проект ЖК «Яскравий Львів» на вулиці Зеленій, 269 від проектантів Антона Черкашина, Віталія Плешинця та Олександра Дубенчука нагородили у номінації «Багатоповерхові житлові будинки».

«Містечко Підзамче – Новий форт»

ЖК «Яскравий Львів»

Серед проектів малоповерхових забудов відзначили приватну садибу у Винниках Whisper of the woods, який проектували Оксана Шумелда, Ірина Цілінська та Володимир Возняк. У номінації «Інтер’єр» також відзначили Оксану Шумелду за дизайн будинку Warm milk у Брюховичах.

Whisper of the woods

Warm milk

Окремо дипломом лауреата та призом «Простір» у номінації «Ландшафтна архітектура» нагородили проект капітального ремонту площі Митної у Львові, який виготовила ГО Urbanideas (архітектори Ольга Криворучко, Роберт Метричко, Тарас Баран та Валентина Шароватова). У номінації «Малоповерхові житлові будинки» нагородили проект відпочинкового будинку Rust House у Рудному, який розробила Оксана Шумелда. Архітекторку також відзначили у комінації «Інтер’єр» за дизайн магазину одягу Project S.

площа Митна

Rust House

За офісний комплекс «Технопарк» на Федьковича відзначили Олександра Беценка, Володимира Юсипчука, Віталія Квича у номінації «Будівлі, комплекси і споруди».

«Технопарк»

Читайте також: Львів не Відень. Чому ми боїмося втручатися в історичне середовище

Нагадаємо, з конкурсу Ukrainian Urban Awards львівські архітектори привезли 12 нагород.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!