Львівські садочки і школи через сміття не закриватимуть

1987 0
Сьогодні, 28-го березня, під час брифінгу в.о. очільниці управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик повідомила, що садки і школи у місті закривати не планують.

«Зараз у Львові 116 сміттєвих майданчиків біля дитячих садочків та шкіл. Сміття не вивезено з 36-ти майданчиків», – прокоментувала Зоряна Довганик.

Читайте також: Замість смітника – утилізація. Пункти прийому вживаних речей у Львові

За її словами, минулого тижня ситуація була гірша. Таких місць із переповненими сміттєвими баками було понад півсотні. Чиновниця додала: якщо сміття будуть вивозити регулярно, то причин закривати школи та садочки не буде.

Нагадаємо, 21-го березня Управління Держпродспроживслужби у Львові повідомило про загрозу поширення збудників небезпечних інфекційних захворювань на об’єкти довкілля та виникнення спалахів захворювань серед населення, у зв’язку із ситуацією, що склалась в місті щодо вивезення та захоронення ТПВ. Зокрема, на випадок ускладнення санітарно-епідеміологічної ситуації рекомендували вирішити питання щодо припинення навчального процесу у навчально-виховних закладах.

Підготувала Наталя Павлишин

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!