Львівські школи і садочки зібрали 220 тисяч на оновлення онковідділення Чорнобильської лікарні

2607 0
33 навчальні заклади взяли участь у міжнародній благодійній акції #Щедрий вівторок.
Фото: Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр/Facebook

Фото: Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр/Facebook

33 навчальні заклади Львова – школи, садочки і два училища – взяли участь у міжнародній благодійній акції #Щедрий вівторок, щоб допомогти БФ «Запорука» зібрати кошти на подальше відновлення відділення гематології та інтенсивної хіміотерапії Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медцентру.

Разом їм вдалось зібрати 220 тис. грн, повідомляє БФ «Запорука». Кошти діти збирали на спеціально організованих ярмарках та благодійних концертах і виставах.

«Пригадуєте, як навесні ми оновили 8 палат, їдальню та частину коридору відділення лікарні? Тепер в планах відремонтувати іншу частину відділення. Адже, одужувати легше і веселіше у палаті, наприклад, з Ейфелевою вежею, де можна мріяти про Париж, або ж візуально прогулюватись вуличками Львова, або уявляти політ на повітряній кулі», – кажуть у БФ «Запорука».

Читайте також: В Україні запустили благодійні sms. Як це працює

Нагадаємо, на території ЗУСДМЦ збудують центр трансплантації кісткового мозку. Оголошено тендер на вироблення проектно-кошторисної документації для цього. Це буде другий такий центр в Україні.

27 листопада у понад 150 країнах світу відзначають #GivingTuesday – день благодійності. В Україні це буде день доброти під назвою #ЩедрийВівторок, а офіційним представником ініціативи є Благодійний фонд «Запорука».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!