Політична реклама

Львівські школи обладнали інтерактивними дошками

1620 1
У 2013 році у навчальні заклади Львова за кошти міського бюджету придбали інтерактивні дошки та комп’ютерну техніку.

Зокрема, у 2013 році інтерактивні дошки було придбано для СЗШ № 55, НВК ім. В. Симоненка, комп’ютерну техніку – для СЗШ № 66. Про це "Твоє місто" повідомила прес-служба Львівської мерії.

За кошти субвенції з обласного бюджету був обладнаний комп’ютерний клас у СЗШ № 91. У рамках участі у І етапі Національного проекту «Відкритий світ», СЗШ № 18 отримала 4 проектори, 3 інтерактивні дошки, 2 магнітно-маркерні дошки, інтерактивний проектор, 12 персональних комп’ютерів, 30 планшетів ZnayPad, 30 планшетів Планшет Apple iPad2, 60 бездротових клавіатур, 2 шафи живлення, Лабораторний програмноапаратний комплекс «Фізика» Fourier, «Хімія» Fourier, «Біологія» Fourier. Про це повідомив директор департаменту гуманітарної політики Олег Березюк.

Також у 2013 році управління освіти ЛМР розпочало спільний проект з НУ «Львівська політехніка» щодо проектування шкільних комп’ютерних мереж.


Читайте також:
21 Березня, 2014 23:26
666 ... цікаво було б отримати інформацію , скіко "проживе , прожило" оте усе "інтерактивне обладнання" ... і чи воно , оте обладнання , не шкодить нашім дітям ... бо досі нікому невідомо , чому обладнання в школах стає все сучасніше і якісніше , а "освічені дітки" -- все тупіше і тупіше ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!