Львівські школярі можуть взяти участь в інтернет-олімпіадах. Як зареєструватися

10689 0
З 4-го лютого розпочнуться перші тури інтернет-олімпіад з ІТ, математики, фізики, англійської та української мови тощо. Для участі школярам потрібно лише мати комп’ютер та доступ до Інтернету.
Фото: vkurse.ua

Фото: vkurse.ua

У 2017-му проведуть міські учнівські інтернет-олімпіади з інформаційних технологій «ITChallenge», математики, англійської мови «Thewayweare» («Ось які ми!»), фізики, хімії, біології та української мови, - інформують управління освіти ЛМР, НУ «Львівська політехніка» та Навчально – методичний центр освіти міста Львова.

Усі інтернет-олімпіади проводяться у два тури за виключенням олімпіади з ІТ, де є три тури. Зазвичай перший тур є заочним і право взяти участь мають усі охочі незалежно від рівня знань. Участь у цих олімпіадах є безкоштовною.

Читайте також: У Львові діють безкоштовні гуртки для школярів. Повний перелік. розклад занять

Учнівська інтернет- олімпіада з інформаційних технологій проводиться в три етапи:

І етап - 04 лютого 2017р., заочний, за допомогою системи он-лайн-тестування;

IІ етап - 18 лютого 2017р. в очній формі на базі бібліотеки Національного університету «Львівська політехніка»;

ІІІ етап олімпіади з ІТ проводиться у квітні 2017 року та передбачає виконання творчого завдання на одну із запропонованих тем: розроблення комп'ютерних ігор, розроблення сайту, розроблення символіки для задач інформаційних технологій.

Графік проведення заочних та очних етапів інтернет-олімпіад у 2016/2017 навчальному році

В управлінні освіти Львівської міської ради Tvoemisto.tv надали перелік актуальних посилань для реєстрації:

Інформаційні технології: http://olymp.lpnu.ua

Біологія: http://olymp.lpnu.ua/o-bio-1round-8.html

Математика: http://olinp.lpnu.ua/o-math-1round-8-10.html (для учнів 8-х класів), http://olinp.lpnu.ua/o-math-1round-8-10.html (для учнів 10-х класів)

Англійська мова: http://olymp.lpnu.ua/o-eng-1round-10-11.html

Українська мова: http://olymp.lpnu.ua

Фізика: http://olymp.lpnu.ua

Хімія: http://olymp.lpnu.ua

Відповідно до умов реєстрації, необхідно вказати прізвище, ім’я, клас, навчальний заклад, електронну адресу. Учасники несуть особисту відповідальність за реєстрацію та відповідність наданої інформації.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!