Львівські школярі отримають більше грошей на харчування

2070 0
Торік із бюджету Львова на одну дитину вдень виділяли 4 гривні та 20 копійок. Цьогоріч ця сума збільшиться вдвічі.
фото: novayagazeta

фото: novayagazeta

“З лютого на харчування учнів 1-4 класів виділили 9 гривень 40 копійок на дитину. А гранична норма для дітей-сиріт та для малозабезпечених — 11 гривень 30 копійок. Безкоштовно від першого по 11 клас харчуються діти, батьки яких перебувають у зоні АТО”, - розповіла начальник міського управління освіти Галина Слічна у розмові із Львівською хвилею.

Також безкоштовні обіди отримуватимуть усі школярі, які навчаються в інклюзивних і спеціальних класах. Нагадаємо, що минулого року заяви на відмову від бюджетного харчування написали 455 батьків львівських школярів. Активісти казали, що відмовилися вони під примусом. Освітяни це заперечили. 

Як ми вже повідомляли раніше, збільшиться і ціна на щоденний мінімум харчування дітей у дитсадках. А відповідно, і зросте оплата за перебування дитини у садку.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!