У Львові на школі з'явився патріотичний мурал

2319 0
У конкурсі змагалося кілька шкіл, а темою проєкту стало національно-патріотичне виховання.

На стіні середньої загальноосвітньої школи №65 у Львові створили мурал у вигляді дівчини-України з прапором на обличчі і вінком на голові, інформує Львівська міськрада. Над муралом працював художник-мураліст Андрій Буняк.

Читайте також: На Львівських школах з’являться мурали на національно-патріотичну тематику

«У Львові намалювали новий мурал, ескіз якого створили львівські школярі у межах ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді». Зараз працюють над створенням ще одного», – кажуть у мерії.

Учениця 8-го класу школи №65 Тетяна Буйна каже, що їм хотілося створити щось сучасне і не таке типове. 

«Вийшло класно. Я би з радістю ще раз взяла участь у такому конкурсі: думаю, вони якраз допомагають місту розвиватися», – додає вона. 

Читайте також: Львівські студенти-дизайнери створили найдовший повноколінний мурал

Нагадаємо, що у конкурсі змагалися львівські школи №15, 60, 65, 68 та 75. Темою проєкту стало національно-патріотичне виховання.

До роботи над ідеєю залучали школярів та вчителів мистецтва навчальних закладів, а також Центр дитячої та юнацької творчості Залізничного району.

Як повідомляє пресслужба мережі молодіжних просторів ТВОРИ!, цей проєкт став пілотним і, завдяки його успіху серед креативної молоді, дав можливість наступного року зробити конкурс загальнольвівським.

Фото зі сторінки школи у Фейсбук


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!