Львівські школярі візьмуть участь у стилізованій фотосесії

2138 0
Протягом грудня 2016 року, у межах проекту «Театральна педагогіка» та року вшанування пам’яті Каменяра учні 30-ти шкіл Львова будуть фотографуватися на сцені Першого театру в образах, узятих зі світлин архіву І. Франка.
finegold.kiev.ua

finegold.kiev.ua

Під час фотосесії учні загальноосвітніх закладів разом з акторами Першого театру матимуть нагоду відтворити історичні світлини у сучасній інтерпретації.

Львів 19 століття. Фото: lviv4you.com

За основу для гриму та костюмів візьмуть світлини з архівів Івана Франка, що дозволить пригадати події життєвого шляху Каменяра, а також спробувати себе в ролі мешканця Львова з 20-го століття.

Крім того, завтра, 7-го грудня, у Першому театрі відбудеться урочиста академія: учні та педагоги декламуватимуть уривки з творів І. Франка. Також студенти факультету культури і мистецтв ЛНУ ім. Франка презентуватимуть літературно-поетичну композицію «Якби ти знав…». На захід запрошують воїнів АТО та старшокласників ЗНЗ м. Львова.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!