Львівські студенти розробили мобільний додаток, через який можна замовити столик у ресторані

3961 0
Мобільний додаток «SmachnoNam» розробили студенти НУ «Львівська політехніка» Микола Джерило та Віктор Сорочак. Він дозволяє резервувати столик у ресторані, а також замовляти їжу у ньому ще до того, як ви прийшли.

Додаток доступний для користувачів мобільної платформи Android. Завантажити його можна безкоштовно. Така інформація міститься на офіційному сайті програми.

«Якщо ви цінуєте, свій час, додаток SmachnoNam стане вам у користь, - кажуть автори. – Перебуваючи зранку у черзі за чашкою гарячого американо, ви втрачаєте свій дорогоцінний час. До прикладу цей час ви б могли витратити на ранішню пробіжку або ще на щось корисне».

Читайте також:

Замовити їжу до прибуття у ресторан можна так:

1.     Обрати у додатку заклад, категорію, страву.

2.     Вказати час та натиснути «Send».

3.     Прийти у зазначену годину у заклад.

А зарезервувати столик за наступною схемою:

1.     Виберіть улюблений заклад.

2.     Встановіть час прибуття.

3.     Приходьте відпочивати.

Завантажити додаток можна буде за посиланням наприкінці літа.

Нагадаємо, у липні Микола Джерило та Віктор Сорочак розробили мобільний додаток, який дозволяє побачити віртуальний стародавній оборонний комплекс Тустань.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!