Львівські студенти вибороли золото і срібло на Чемпіонаті Європи з шахів

1434 0
У цьогорічній європейській студентській першості із шахів взяли участь понад 140 учасників, які представляли 35 університетів з 19 країн Європи.
фото: tr.turkeytribune.com

фото: tr.turkeytribune.com

Кирил Шевченко та Петро Голубка вибороли золото і срібло Чемпіонату Європи серед університетів з шахів, що впродовж тижня тривав в Будапешті. Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

У загальному підсумку Кирил Шевченко набрав 8 очок, випередивши колегу по команді Петра Голубку, який став другим із результатом 7,5 очок. Бронзовий призер турніру набрав 7 очок. 

Обидва шахісти навчаються у Львівському державному університеті фізичної культури і спорту імені І.Боберського. У командній першості зі швидких шахів львів’яни вибороли бронзові медалі для свого вишу. Супроводжували і підтримували студентів на турнірі викладачі Богдан Виноградський та Антон Литвинець.

Читайте також: Львівський школяр отримав срібну медаль на Міжнародній олімпіаді з математики

Додамо, що у цьогорічній європейській студентській першості із шахів взяли участь понад 140 учасників, які представляли 35 університетів з 19 країн Європи.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!