Львівські студенти зібрали для ЗСУ понад 50 тисяч гривень

879 0
В університеті «Львівська політехніка» провели фестиваль студентської творчості.
Фото: Львівська Політехніка

Фото: Львівська Політехніка

Студенти університету «Львівська політехніка» провели фестиваль студентської творчості  «Осінь Політехніки». Їм вдалося зібрати понад 50 тис. грн. для ЗСУ.

Джерело: пресслужба «Львівської політехніки»

Через повномасштабну війну фестиваль провели у зміненому форматі. Студенти зробили акцент на нових реаліях життя українців. На захід прийшли понад 400 студентів, щоб подивитися на талановиту молодь та долучитись до благодійництва. 

«Ми зібрали майже 51 тисячу гривень, які передамо для потреб ЗСУ. Це була основна мета заходу. Але також для нас важливо було показати першому курсу, що таке «Осінь Політехніки», як вона відбувається, щоб ближче познайомити студентів між собою, долучити їх до традицій нашого університету», – зазначила голова Колегії студентів Львівської політехніки Анастасія Киричук

Нагадаємо, що цьогоріч серед абітурієнтів найбільше охочих на навчання було у Національному університеті «Львівська політехніка», а Львівський національний університет імені Івана Франка опинився на третьому місці за кількістю поданих заяв на вступ.

Ірина Давосир

____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!