Львівські таксисти просять призупинити роботу Яндекс.Таксі та Uber

2508 2
Депутати міської ради звернулись до СБУ та МВС з проханням перевірити діяльність іноземних фірм.

Львівські депутати  проголосували звернення до Верховної ради про підтримку діяльності таксистів та систематизації податкових навантажень, передає прес-служба ЛМР. За словами Андрія Садового, ці питання були обговорені з таксистами.

Читайте також: «Yandex, go home!»: хто виганяє Яндекс.Таксі зі Львова і чому воно залишається

«Вчора, у Львові відбулися великі збори львівських таксистів. Як ви розумієте, в нас понад 10 тис. людей живуть, власне, від цього малого бізнесу, надаючи послуги таксі. Вони дуже мене просили, щоб ми сьогодні з вами проголосували за звернення до Верховної ради, де в екстреному порядку просимо підготувати відповідні законопроекти для систематизації питання податкових навантажень», – сказав він.

Читайте також: Uber у Львові: перші враження

Депутат Ігор Дякович додав: «Таксисти обурені, що ринок лихоманить і вимагають навести порядок». Особливо обурені львівські таксисти виходом на ринок іноземних фірм – російської «Яндекс.Таксі» і американської Uber, які «демпінгують ціни, доплачують своїм водіям, створюють хаос на ринку автоперевезень».

Депутати підтримали вимогу таксистів та звернулися до керівництва МВС та СБУ з проханням «провести перевірку іноземних фірм таксі та їхніх партнерів, а на час перевірки призупинити їхню роботу в Україні», – повідомляє ІА ZIK.

Опублікував Ярослав Сиваківський

 


Читайте також:
23 Березня, 2017 22:58
Тарас От зволочі. Те, що вони ціни космічні заламують на свої послуги - це все добре, а коли з’явився Uber з цінами як мінімум - на 30% нижчими - то вони звертаються до депутатів. Це ті, хто мінімум 10 тис в місяць має, але найбільше кричать - які вони бідні і нещасні! скоти таксисти зі скотами депутатами
23 Березня, 2017 17:50
otar Тепер продавці з ринку Південний мають вимагати заборонити Aliexpress.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!