Львівські тероборонівці пройшли вишкіл із застосування мінометів та гранатометів. Фото

1950 0
Військових, які захищатимуть Україну від російських ворогів вчать працювати з важкою зброєю.
Фото: ЛОВА

Фото: ЛОВА

Добровольчі формування Львівської області проходять вишкіл із застосування важкого озброєння для оборони територій. Їх вчать працювати з ракетними комплексами, мінометами, гранатометами, повідомляє Львівська ОВА.

Читайте також: В Україні зареєстрували петицію з вимогою вивести тероборону ЗСУ з зони бойових дій

«Учасників вишколу ознайомлюють з порядком транспортування, розгортання та застосування важкого озброєння. Зокрема переносних ракетних комплексів, гранатометів та мінометів», – йдеться у повідомленні.

У Львівській області, включно зі Львовом, сформували 83 воєнізовані формування територіальних громад. До них входять тисячі громадян.

Читайте також: «Зарубати слона кинджалом». Чому бійців з тероборони відправили у «гарячі точки»

Комплекс заходів із підготовки воєнізованих підрозділів територіальних громад в літній період планують розширити.

Долучатися до членства тероборони можна за місцем проживання. Детальнішу інформацію можна знайти тут.

Нагадаємо, що жінки, сестри, матері і дівчата тероборонівців вимагали від військової адміністрації у Львові повернути їхніх чоловіків із нульової та першої лінії фронту, бо тих відправили у «гарячі точки» без належної військової підготовки та відповідного оснащення. За їхньою інформацією, серед тероборонівців є чимало загиблих і поранених, тому вони закликали владу і військове керівництво цінувати життя оборонців. Тvoemisto.tv розпитало, що кажуть самі захисники, яка ситуація із теробороною з інших областей і що варто змінити. Детальніше читайте тут.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!