Політична реклама

Львівські трамваї обладнали гучномовцями

1136 0
Усі трамваї «Львівелектротранс» обладнані гучномовними пристроями. Залишилось завершити ремонт гучномовців у менш, ніж 20% тролейбусів. Про це повідомили у прес-службі Львівській міській раді.

Кожен водій отримує пам’ятку з основними повідомленнями для озвучення в електротранспорті.

«У трамваях все працює. Водії оголошують зупинки, «компостуйте талони», «на лінії контроль» тощо. Ми роздали кожному водію пам’ятку, де є повний перелік стандартних текстів, які повинні оголошуватись. Ще від 10 до 20% тролейбусів потребують ремонту гучномовних пристроїв», - розповів заступник директора з руху ЛКП «Львівелектротранс» Олег Білокурий.

Як додав Олег Білокурий, для кожного водія міського електротранспорту роздають пам’ятку з основними повідомленнями для озвучення. До прикладу, окрім оголошення зупинок, водії говорять: «обережно, двері зачиняються», «шановні пасажири, квиток на проїзд можна придбати у водія»,  «вартість проїзду – 1 грн 50 копійок», «проїзні квитки компостуйте», «не закомпостований квиток не дає права на проїзд», «за відсутності проїзних документів штраф у розмірі 30 грн» тощо. У свою чергу, серед водіїв проводиться роз’яснювальна робота, інструктажі.

Нагадаємо, у середньому щодня на лінії у Львові працює 54 трамваї та 58 тролейбусів.

Джерело: Zaxid.net

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!