Львівські тролейбуси почали курсувати за новою нумерацією. Інфографіка

5434 1
Зміни впроваджуватимуть у два етапи.
ілюстративне фото: Андрій Бойко

ілюстративне фото: Андрій Бойко

Від сьогодні, 1 липня, львівські тролейбуси змінили нумерацію маршрутів. Згодом планують замінити нумерацію усього громадського транспорту. 

Читайте також: Львів планує купити 100 нових тролейбусів із автономним ходом

До наявних номерів тролейбусних маршрутів додали число 20. Тож із 1 липня номери змінились таким чином:

Другий етап, під час якого змінюватимуть нумерацію автобусів, за словами заступника директора депатраменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрія Білого, запроваджуватимуть після того, як у Львові запрацює електронний квиток та оптимізують маршрутну мережу. Їхня нумерація має починатися від 40-ка.

На думку керівника відділу розвитку ЛКП «Львівелектротранс» Ігоря Могили, оптимізація номерів тролейбусів дозволить швидко замінити транспорт на маршруті, наприклад, під час реконструкції вулиці.

«Ремонтується якась ділянка вулиці, де неможливий проїзд тролейбусів, то на цей же маршрут із таким самим номером може виїхати автобус. І пасажири не відчують різниці», – каже Ігор Могила.

Читайте також: (Не) довести Львів до межі. Навіщо місту План сталої мобільності

Нагадаємо, зміну нумерації маршрутів транспорту у Львові анонсували ще торік. Зміну нумерації також передбачили у короткостроковому Плані дій розвитку громадського транспорту у Львові.

Вікторія Ейсмунт

Інфографіка Марії Стахів


Читайте також:
1 Липня, 2019 09:11
666 ... наведена цитата від Могили -- конкретний перл( дурня конкретна) ... якщо отак "розбудовуватимуть" міський транспорт (у Львові) , то певне заїдемо в оту ...опу ще глибше ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!