Львівські ЦНАПи зараз не можуть обслужити всіх бажаючих оформити закордонний паспорт

2623 0
Міська рада попереджає про можливі затримки з видачею закордонних паспортів у центрах надання адміністративних послуг міста.
фото: gazeta.lviv.ua

фото: gazeta.lviv.ua

Про можливі затримки із видачею біометричних закордонних паспортів у Центрах надання адміністративних послуг попереджає міська влада Львова і просить мешканців із розумінням поставитися до ситуації.

Черга у ЦНАП, в яку записуються через сайт www.city-adm.lviv.ua вже заповнена до 15 липня включно. Відтак запис буде відновлено з 15 липня на два тижні, і в такому режимі запис на цю послугу триватиме найближчим часом, повідомляє прес-служба міської ради.

Читайте також: На кордоні з ЄС збиратимуть відбитки пальців усіх негромадян Євросоюзу

За її даними, ЦНАПи технічно і фізично не можуть обслужити ту кількість людей, які хочуть виготовити паспорт саме зараз. Відтак львів’ян просять не оформляти документи на закордонний паспорт, якщо в цьому немає нагальної потреби.

Загалом, з початку року послугою з оформлення і видачі паспортів через ЦНАП скористалося понад 9 тис. осіб.

Як повідомлялося, з введенням в дію безвізового режиму між Україною та ЄС, попит на закордонні паспорти у Львівській області зріс на 40%.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!