Львівські університети увійшли до п’ятірки найпопулярніших серед вступників

2698 0
До топ-10 вишів за кількістю поданих заяв на вступ увійшли ЛНУ ім. Івана Франка та університет «Львівська політехніка».
фото: lnu.mow.fm

фото: lnu.mow.fm

Такі дані оприлюднило Міністерство освіти. Очолюють рейтинг київські унвесритети: Київсьеий національний університет ім. Тараса Шевченка та Національний технічний університет «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського». Вони посідають першу та другу сходинку відповідно. 
 
ЛНУ ім. Франка та «Львівська політехніка» посідають третю та четверту сходинку. 
 
 
«Цей рейтинг свідчить, що, попри поширену думку, багато вступників обирають не лише столичні виші, а й регіональні – у Львові, Чернівцях, Харкові. Причому, цю тенденцію ми спостерігаємо не перший рік. Приміром, торік у рейтингу Топ-10 був Кам'янець-Подільський національний університет, непогані позиції також завжди має ДНУ імені Олеся Гончара», – відзначив директор департаменту вищої освіти Олег Шаров.
 
ЛНУ та «Львівська політехніка» цього року також увійшли до топ-10 вишів, що мають позитивні оцінки від роботодавців за версією журналу «Фокус». 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!