Львівські ватерполісти розпочали підготовку до нового сезону

1306 0
Ватерполісти львівського «Динамо», діючі чемпіони України та володарі національного Кубка, вийшли з відпустки й розпочали підготовку до національного чемпіонату, а також до престижного міжнародного турніру «Кубку Карпат».
фото: zik.ua, lviv.tv

фото: zik.ua, lviv.tv

Про це йдеться в повідомленні клубу.

За словами Ігоря Зінкевича, головного тренера команди, у понеділок 17 серпня, команда провела перше тренування після літньої відпустки. Гравці «Динамо» зараз працюють над загальною фізичною підготовкою.

«Бігаємо кроси, працюємо в тренажерному залі, граємо в міні-футбол, а також у гандбол, – каже Ігор Зінкевич. – Працюємо на базі «Динамо», що на вулиці Стуса. Над плавальною підготовкою наразі не працюємо. Цей етап у нас запланований на пізніший термін».

Престижний міжнародний турнір з водного поло «Кубок Карпат» у Львові запланований на 11-13 вересня. Ігри відбудуться у відкритому басейні СКА, що на вулиці Клепарівська, 39а.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!