Львівські велосипедисти проведуть рейд "За вільні велодоріжки"

2052 3
15 серпня о 18:30 біля пам'ятника Іванові Франку у Львові стартує велосипедний рейд. Львівські велосипедисти проїдуть містом, аби провести роз'яснювальну роботу із водіями та пішоходами.

"Метою рейду є виховна робота із водіями, що порушують правила паркування і залишають авто на велодоріжках. Також, в рамках велорейду буде проведена роз'яснювальна робота із пішоходами – їм буде роздано відповідні листівки із закликами не ходити велодоріжками. Беріть з собою наклейки, друзів і гарний настрій", – анонсують організатори.

 


Читайте також:
14 Серпня, 2014 14:02
прокоп [***] ну і рагулі само собою.Яка,може бути у вас Європа?Дивні.направду.
14 Серпня, 2014 10:58
Мирослав ВЕЛЬМИШАНОВНА ВЛАДО, займіться так-званим паркуванням на клумбах коло спорткомплексу "Динамо", що по вулиці Вітовського, бо після багаторазового звертання до різних інстанцій, на власників дорогих легковиків і позашляховиків нічого не діє. Подіє хіба що тоді, коли ці припарковані засоби пересування в один прекрасний день будуть обстріляні з зеленої зони, що навпроти, пневматичною зброєю, яка не зробить з авта решето, але відчутно попсує зовнішній вигляд і створить деякі незручності самим власникам! БОРІТЕСЯ, ПОБОРЕТЕ !!!
14 Серпня, 2014 10:43
ЯРОСЛАВ ДЕРЕҐА ВЕЛЬМИШАНОВНІ "ГЕРОЇЧНІ" РОВЕРИСТИ!
МАЛОШАНОВНА НЕВІГЛАСНА ВЛАДА!
велодоріжки ТРЕБА обладновувати НЕ НА ХІДНИКАХ!!!
І НЕ ЗА РАХУНОК ХІДНИКІВ!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!