Львівські ветерани та капелани збудували військовий храм

1874 0
У лютому 2017-го року у Львові освятять військовий храм Стрітення Господнього, присвячений полеглим у війні в Афганістані, на Майдані та сході України.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

За 2016 рік ветерани Афганістану, учасники АТО та інших локальних війн та капелани збудували храм і виконали основні роботи: перекрили дах, утеплили стелю, встановили вікна, обладнали опалення, поклали підлогу. Також спорудили поруч дзвіницю, у якій  планують проводити зустрічі із ветеранами Афганістану, учасниками АТО, курсантами, військовослужбовцями та членами їхніх сімей та катехизацію для дітей.

Архиєпископ та Митрополит Львівський УГКЦ призначив для служіння в новому храмі капеланів: о. Михайла Білецького – настоятелем, а також о. Мирона Горбового – сотрудником.

Освячення храму, що знаходиться на вулиці Батуринській (бічна вулиці Клепарівської), відбудеться 15-го лютого, у день його празника. Крім того, ця дата важлива для воїнів-афганців, адже саме 15 лютого 1989 року завершилося виведення військ із Афганістану.

Опублікувала Людмила Рубцова

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!