Львівські водії спільно із патрульними врятували дику козулю

2713 0
Хвору тварину доправили до ветеринарної клініки.
фото: прес-служба патрульної поліції

фото: прес-служба патрульної поліції

Опівночі 24 вересня патрульні отримали виклик про поранену тварину на дорозі, яка веде до міста Винники. Інспектори прибули на місце та побачили двох чоловіків, які телефонували на службу 102. Поряд з ними лежала поранена козуля. Незважаючи на те, що тварина дика, вона не рухалась та легко реагувала на дотики людей, інформують у прес-службі патрульної поліції Львова.

Патрульні оглянули козулю та виявили в неї симптоми пневмотораксу та травму щелепи. Вони звернулись за допомогою до державних ветеринарних закладів, проте жоден з них не погодився оглянути тварину.

Читайте також: У Шевченківському гаю з’явився Бембі. Фото

Інспектори знайшли контакти приватної ветеринарної клініки та доставили козулю до підприємця. Він її оглянув та надав медичну допомогу, а також погодився доглянути за постраждалою у своїй клініці безоплатно.

Патрульні Львова закликають водіїв не бути байдужими та не залишати поранених тварин на узбіччі.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!