Львівські воїни отримали почесні нагороди від Залужного

2411 0
Бійців нагородили почесним нагрудним знаком «Сталевий хрест».
Фото: 125 бригади

Фото: 125 бригади

Львівська 125 окрема бригада територіальної оборони отримала нагороди від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Бійців нагородили почесним нагрудним знаком «Сталевий хрест».

«За вірність Українському народові і військовій присязі, особисту мужність та самовідданість, проявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України в умовах воєнного стану нагородити почесним нагрудним знаком «Сталевий хрест», – повідомили на сторінці бригади у Facebook.

Нагадаємо, раніше Львівську 125 окрему бригаду територіальної оборони ЗСУ відзначили Бойовим прапором «На знак честі доблесті і слави». Від імені бригади прапор отримав командир генерал-лейтенант Артур Горбенко.

Для довідки

125-та окрема бригада Сил територіальної оборони (125 ОБр СТрО, в/ч А7381) – кадроване в мирний час формування Сил територіальної оборони Збройних Сил України у м. Львові. Бригада перебуває у складі Регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!