У Львові готують суміші «Здоров'я» для військових. Як долучитися

1775 0
Суміш з лимону, імбиру та меду здатна зігріти у негоду і підвищити імунітет.
Фото: kolizhanka.com.ua

Фото: kolizhanka.com.ua

Львівські волонтерки готують нову партію суміші «Здоров'я» для наших військових на Сході. Суміш, яка складається із лимону, імбиру та меду, здатна зігріти у негоду і підвищити імунітет. Про це Тvoemisto.tv розповіла волонтерка Ольга Тесляк.

Читайте також: У Львові збирають аптечку для десантників на передову

Нову партію суміші, а це приблизно 30-35 кілограм, планують робити сьогодні. Лимони та імбир миють, перетирають в м’ясорубці, заливають медом і розливають у ємкості. Нічого термічно не обробляють, аби максимально зберегти всі вітаміни. Далі суміш передадуть на Схід. Цього разу суміш відправлять 80-тій окремій десантно-штурмовій та 53-й окремій механізованій бригаді.

За словами Ольги Тесляк, таку суміш хлопці на Сході додають у чай, хтось їсть ложками.

Читайте також: Львів’ян закликають долучитися до волонтерської збірки для допомоги армії

«Така енергетична суміш дуже корисна. Вона не лише прогріває, а й підтримує організм в тонусі та додає імунітету. Хлопці завжди вдячні за таку суміш. Корисною вона буде саме зараз. Хлопці кажуть, що почали хворіти, адже температура повітря у них коливається в межах 20 градусів морозу», – каже Ольга Тесляк.

Одну з партій будуть робити сьогодні, наступну – через тиждень-два. Тому збирають продукти. Щоб допомогти зробити суміш «Здоров’я» небайдужі можуть придбати імбир, лимони чи мед або допомогти фінансово.

Продукти можна приносити у кондитерську «Крем-джем», що на пр. Червоної Калини, 109. Якщо такої змоги не має, можна зателефонувати безпосередньо Ользі Теслюк за номером 067 759 59 75.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!