Львівські волонтери потребуть круп для бійців АТО

2002 3
Волонтери Кулінарного цеху Hand Made по-львівськи для Армії своїми руками просять львів’ян принести крупи для бійців АТО. Про це вони повідомили на своїй сторінці у facebook.
mueslik.com.ua, eveningkiev.com

mueslik.com.ua, eveningkiev.com

Серед круп які потребують волонтери львів’ян просять приносити пшоно, гречку, манку, рис, кукурудзяну крупу та вівсяні пластівці. З них волонтери зроблять корисні та поживні каші для захисників держави

«Знаю, що всім зараз скрутно, але нас так багато і ми об’єднані одною метою, наша ціль- перемога! Перемогу нам здобудуть воїни, а ми просто нагодуємо їх», - йдеться в повідомленні.

Приносити крупи можна за адресою вул. Сербська, 7, квартира №4 (другий поверх). код на вхідних дверях 346 (натискаємо на клямку).

Читайте також: Від Майдану до аеропорту: історія студентки, яка воювала в АТО


Читайте також:
8 Лютого, 2016 09:27
Львівянин Ми народ терплячий та співчутливий. Але вже достало допомагати армії через волонтерів.
В нас що- не має держави, уряду,президента.
Вони жирують, наживаються на цій ВІЙНІ (не АТО),
народ довели до бідності, знищили середній клас,
а ми маємо далі нести весь тягар на собі.
Пора вже їм схеменутися. Наступний майдан знесе їх назавжди. Може і народ прозріє і не буде вибирати депутатами та президентами олігархів та членів їх родин. Де ж вони будуть відстоювати наші потреби,свої долари ближче до тіла.
7 Лютого, 2016 17:31
Романна А що у волонтерів немає офісу чи якої приймальні? Чого це волонтери на квартирі збирають допомогу. Я куплю хоть 100кг тієї крупи, якщо буду впевнена що вона дійде до наших хлопців на передову. А зрештою, хто захоче допомогти військовим, в Ашані стоять контейнери, і всі бажаючі кладуть туди допомогу.Країна абсурдів, порох будує нові фабрики в Челябінську і в Калузі, а людей просять про допомогу.....
7 Лютого, 2016 15:08
666 ... стільки розвелось наразі в Україні усіляких волонтерів , що нема вже кому працювати і сплачувати податки , за які не тільки "крупи для воїнів" купити можна ... а якби десята частина (хоча б)отих "волонтерів зголосились добровольцями в ВСУ , то й оті " хвилі мобілізації" не потрібні були б ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!