Львівські волонтери відбудовують Донбас

1993 0
Група львів’ян ініціювала проект з відбудови помешкань на Донбасі спільними силами волонтерів сходу та заходу України. У пошкоджених будинках волонтери спільно із місцевими мешканцями та майстрами проводитимуть ремонти. Для цього вони збирають кошти за допомогою сайту «Велика ідея».
Фото: biggggidea.com

Фото: biggggidea.com

У серпні команда волонтерів уже відремонтувала п’ять житлових будинків у Краматорську та с. Семенівка, повідомляє Zaxid.net.

Зараз активісти планують зібрати 10 тис. грн для закупівлі будматеріалів та інструментів. Станом на ранок 17 жовтня  7 095 грн.

Людям, які фінансово долучаються до проекту волонтери дарують символічні подарунки – ручки, розмальовки, фотороботи зі сходу, футболки та екскурсії Львовом.

 «Ми маємо натхненних хлопців та дівчат, громадські організації, які нас підтримують у пошуку нових добровольців. Також ми співпрацюємо з Церквою, яка дає нам житло, однак, нам бракує будматеріалів (шурупи, гіпс стартовий, дюбелі, гіпсокартон, скло, шифер), спецодягу та інструментів для проведення відновлювальних робіт», – зазначають автори проекту на сайті ресурсу «Велика ідея».

Ціль табору «Будуймо Україну разом» – не лише відновити стіни, вікна і дахи, але й залучити місцевих людей до колективної праці на благо громади свого міста чи села. До програми табору входить не тільки проведення інженерно-будівельних робіт, але й культурні та освітні заходи задля поєднання сходу та заходу у вирішенні спільної проблеми. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!