Політична реклама

Львівські вулиці ознакують іменами людей епохи Шевченка

1675 0
Упродовж року у Львові заплановані заходи, присвячені 200-річчю від дня народження Тараса Григоровича Шевченка.

Цілісний загальноміський проект «Шевченко real» передбачає втілення понад 13 інноваційних культурних, мистецьких і освітніх проектів, більшість яких відбуватиметься у публічному просторі міста, - повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Від березня будівлю Львівської міської ради щомісяця прикрашатимуть видруки найкращих графічних творів Шевченка з анонсами найбільш значущих подій, які присвячені 200-річчю Тараса Шевченка. На першому банері буде розміщено автопортрет Шевченка з експозиції Національного музею у Львові імені митрополита Андрея Шептицького. Наступні графічні роботи надані Національним музеєм Тараса Шевченка у Києві», – розповіла заступник начальника управління культури ЛМР Ірина Магдиш.

Ще один цікавий проект, з її слів, – ознакування вулиць, названих іменами людей епохи Шевченка.

«Спільними зусиллями управління культури, підприємців та громади будуть виготовлені інформаційні таблички «Людина епохи Шевченка», – зазначила Магдиш. – Цілісний загальноміський проект «Шевченко real» передбачає втілення понад 13 інноваційних культурних, мистецьких і освітніх проектів, більшість яких відбуватиметься у публічному просторі міста. Оскільки заходи будуть впродовж усього 2014 року, управління культури запрошує усіх, хто має цікаві ідеї та проекти, пов’язані з відзначенням 200-річного ювілею Тараса Шевченка, зголошуватись та долучатись до співпраці».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!