Львівського патрульного затримали на хабарі 1200 доларів

10353 1
Інспектор обіцяв посприяти відтермінувати призов.
Фото: Військова прокуратура Західного регіону.

Фото: Військова прокуратура Західного регіону.

У Львові на хабарі спіймали патрульного інспектора батальйону одного з управлінь патрульної поліції Львівщини . Про це повідомляє військова прокуратура Західного регіону.

Патрульний вимагав 1200 доларів США хабаря від призовника та обіцяв посприяти у відтермінуванні призову на строкову військову службу в Збройних силах України.

Гроші виявили та вилучили під час особистого обшуку лейтенанта поліції 25 березня. Його затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Правоохоронці проводять слідчі дії, за результатами яких хабарнику повідомлятимуть про підозру, обиратимуть запобіжний захід та відсторонять від посади.

Фото Військової прокуратури Західного регіону


Читайте також:
26 Березня, 2019 09:14
Тетяна Павлівна у мене така бандюга поліцейська Муравська за стіною живе... то і в квартиру лізе, і в комп, і в телефон і мою ж собаку на мене цькує...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!